Plastforme

Plastforme som sprøjtestøbeværktøj

​Hos Fimek ApS har vi specialiseret os i plastforme, og vi fremstiller plaststøbeforme til mange formål til mange virksomheder, industrier i landet, europa og andre dele af verden over.

BILLIGE PLASTFORME TIL ALLE BEHOV

Vi producerer billige plastforme med potentielt stort emne-antal. Fimek ApS kan skyde op til ca. 450 gram og fremstiller et bredt spekter af aluminium forme med forskellige strukturer efter ønske. Dette giver os mulighed for at imødekomme en bred vifte af forespørgsler, hvilket gør, at vi oftest kan hjælpe med din ordre.

​Vi har investeret i et produktionsapparat, der både teknisk og især omkostningsmæssigt konkurrerer med østlandene inden for plastforme og sprøjtestøbning. Vi har således gearet virksomheden til at modstå det stigende pres fra billige produkter fra fx Kina.

​Derudover har vi stor knowhow på området og lægger stor vægt på at tilbyde vores kunder fleksibilitet og god service, når vi arbejder med plastforme.

Optimeret maskinpark giver mange fordele

Vores maskinpark er optimeret til forskellige processer. Det giver dig som kunde mange fordele, når du bestiller dine plastforme gennem os, da vi kan tilbyde:

  • ​Korte leveringstider
  • God dialog og rådgivning
  • Attraktivt cost-benefit-forhold
  • Reparation og vedligeholdelse af forme

Vi har lavet plastforme til emne-antal fra én til flere millioner styks, hvilket betyder, at din ordre ikke nødvendigvis skal have et specifikt antal for, at vi kan hjælpe. Vi har til dato fremstillet over 700 forme.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag