Soft Tools

Soft tools til forskellige materialer

Leverandør af et stort udvalg af soft tools i høj kvalitet

Fimek Aps fremstiller forskellige former af soft tools. Vi har et udbud, som er både fleksibelt og kan imødekomme dine behov. Vi leverer soft tools til Fyn og hele Danmark. Ved at vælge Fimek ApS som din leverandør af soft tools sikrer du dig også:

  • ​​Produkter af høj kvalitet
  • ​Fornuftige priser
  • ​Kort leveringstid

Fordele ved vores fremstillede soft tools

Vi fremstiller alt vores specialværktøj i aluminium. Fordi aluminium er billigere end stål, bliver prisen på vores soft tools også billigere. Dog uden at gå på kompromis med den høje kvalitet, som vi ved er krævet for det bedste resultat.

Når du spørger os angående vores priser, bliver du overrasket. Ofte kan vi faktisk matche priser på soft tools fra Kina. Vores værktøj gør det også nemmere for dig at bearbejde dit materiale. Vi benytter os tilmed udelukkende af genbrugsplast i vores produktion.​

Kontakt os for en gennemgang af din forespørgsel

Du er altid velkommen til at kontakte os. Du kan også få en uforpligtende gennemgang af din forespørgsel. Sammen finder vi en løsning til dit behov. Ring til os på 65 90 25 45 eller udfyld vores kontaktformular.

​Kontakt os også gerne, når du vil høre mere om, hvordan vi fremstiller værktøjet.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag